OPIS PROJEKTA

Sodobna stanovanja »Cesarjev Dvor« 
Zakaj bi plačevali izjemno visoko ceno za povprečne materiale, če pri nas, le streljaj od centra Ljubljane, dobite kakovostno nepremičnino za primernejšo ceno ?

Naprodaj so stanovanja v sodobnem večstanovanjskem objektu z le osmimi (8) stanovanjskimi enotami, in sicer v treh (3) etažah – v pritličju ter prvem (1) in drugem (2) nadstropju (P+N1+N2). V pritličju so umeščena tri (3) pritlična atrijska stanovanja, v velikosti od cca 66 do cca 70 m2, v 1.nadstropju tri (3) stanovanja z ložami, v velikosti od cca 66 do cca 70 m2 in na vrhu dve (2) atraktivni penthouse stanovanji z velikimi terasami, velikosti od cca 72 do cca 81 m2. Ker se investitor zaveda pomena mobilnosti za sodobnega človeka, vsakemu stanovanju pripadata tudi dve zunanji parkirni mesti pred objektom. 

Vila blok s sodobnimi stanovanji odlikujejo številne kakovostne rešitve, med drugimi sistem lokalne rekuperacije, sodoben individualni sistem ogrevanja stanovanj preko Vaillant plinskih kotlov in s talnim gretjem, izredno kakovostna okna v izvedbi alumijij/PVC proizvajalca Internorm, vgrajena so protivlomna, protipožarna in protihrupna vhodna vrata proizvajalca Inotherm, ki s svojo prefinjeno obliko in kakovostjo navdušejo, notranja vrata znamke Pivato s skritimi nasadili in magnetnimi ključavnicami s svojo elegantno obliko ustvarijo odlično uporabniško izkušnjo,  povezljivost vseh etaž z dvigalom in še mnogo drugih kakovostnih rešitev. Poleg tega je objekt grajen v skladu s sodobnim načinom gradnje, ki zagotavlja visoko kakovost, natančnost izvedbe in odlično toplotno izolativnost, s tem pa tudi energetsko učinkovitost celotnega objekta in posledično manjše mesečne stroške za stanovalce.

Pri arhitekturnem načrtovanju so bili vodilo investitorju, prostorni, sodobnemu družinskemu življenju prilagojeni tlorisi. Življenjski utrip današnjega časa je botroval poudarku predvsem na bivalnih prostorih, ob skladni in funkcionalni prostorski zasnovi vseh prostorov v stanovanju. 

V ospredju je prav tako prevladala celostna zasnova kakovostnega stanovanjskega bivanja z uporabo materialov višjega kakovostnega razreda. 

Okolica je načrtovana smiselno z domišljeno ozelenitvijo in prostorom za brezskrbno otroško igro.