OPIS PROJEKTA

Sodobna stanovanja »Cesarjev Dvor« Zakaj bi plačevali izjemno visoko ceno za povprečne materiale, če pri nas, le streljaj od centra Ljubljane, dobite kakovostno nepremičnino za primernejšo ceno ?

Lokacija: Odgovor se skriva na obrobju Ljubljane, tik ob Cesti dveh cesarjev v sodobnem vila bloku »Cesarjev Dvor«, ki se nahaj le pet minut vožnje od centra Ljubljane. Novogradnja, ki je trenutno že v fazi izgradnje, bo predvidoma zaključena in vseljiva najkasneje v v drugi polovici leta 2023 (3 kvartal). Zgrajena bo v bližini vse pomembne infrastrukture, vključno z avtobusnim postajališčem mestnega potniškega prometa, trgovinami, vrtcem idr., še posebej pa bi izpostavili odlične rekreacijske možnosti, ki jih ponujajo okoliške sprehajalne in kolesarske poti, med njimi najbolj znana pot spomina in tovarištva (PST), pa tudi številne poti po Ljubljanskem barju.    

Opis: Stanovanja bodo naprodaj v sodobnem večstanovanjskem objektu z le osmimi (8) stanovanjskimi enotami, in sicer v treh (3) etažah – v pritličju ter prvem (1) in drugem (2) nadstropju (P+N1+N2). V pritličje bodo umeščena tri (3) pritlična atrijska stanovanja, v velikosti od cca 66 do cca 70 m2, medtem ko bo 1.nadstropje zajemalo (3) stanovanja z ložami, v velikosti od cca 66 do cca 70 m2 na vrhu pa bosta nameščeni (2) atraktivni penthouse stanovanji s prostornimi terasami, velikosti od cca 72 do cca 81 m2. Ker se investitor zaveda pomena mobilnosti za sodobnega človeka, bosta vsakemu stanovanju pripadali tudi dve zunanji parkirni mesti pred objektom. 

Pri arhitekturnem načrtovanju so bili vodilo investitorju, prostorni, sodobnemu družinskemu življenju prilagojeni tlorisi. Življenjski utrip današnjega časa je botroval poudarku predvsem na bivalnih prostorih, ob skladni in funkcionalni prostorski zasnovi vseh prostorov v stanovanju. 

V ospredju je prav tako prevladala celostna zasnova kakovostnega stanovanjskega bivanja z uporabo materialov višjega kakovostnega razreda. 

Okolica je načrtovana smiselno z domišljeno ozelenitvijo in prostorom za brezskrbno otroško igro.  Ob vsem udobju, ki ga lahko nudi sodobna stanovanjska soseska, pa so le nekaj korakov stran prostrana polja in gozdovi (ljubljansko barje), kot nalašč za prijeten sprehod in pobeg v zeleno sprostitev. 

Vila blok s sodobnimi stanovanji bodo odlikovale številne kakovostne rešitve, med drugimi sistem lokalne rekuperacije, sodoben individualni sistem ogrevanja stanovanj preko plinskih kotlov in s talnim gretjem, izredno kakovostna okna v izvedbi alumijij/PVC proizvajalca Inthernorm, masivna vhodna vrata proizvajalca Inotherm, notranja varata s skritimi podboji,  povezljivost vseh etaž z dvigalom in še mnogo drugih kakovostnih rešitev. Poleg tega je objekt grajen v skladu s sodobnim načinom gradnje, ki zagotavlja visoko kakovost, natančnost izvedbe in odlično toplotno izolativnost, s tem pa tudi energetsko učinkovitost celotnega objekta in posledično manjše mesečne stroške za stanovalce.